Általános szerződési feltételek

 • Ezeket a feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni  éttermünk oldalának, figyelmesen olvassa el a szerződési feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. Az étterem működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken keresztül rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok

 • Cégnév: Godó Kft.

 • adószám: 27307049-2-06

 • cégjegyzékszám: 06-09-025802

 • Székhely: 6781 Domaszék, Bálint S. u. 22.

 • Elektronikus elérhetőség: wingzandburgerz@gmail.com

 • Telefonos elérhetőség: 0670/9334229

 

Az elektronikus szerződéskötés lépései

 •  Regisztráció a abonyid10.sg-host.com webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

 •  A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

 •  Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. 

 •  A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 90 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. Az éjszakai szállítási idők esetenként megnövekedhetnek. 

 • Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a +36 70 933 4229 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.

 • Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 • a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. A személyes adatok bármikor változtathatóak.

 • A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Godó Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

 • A telefonos rendelés a jelen szerződési feltételek elfogadását jelenti.

Bejgli rendelés esetén

 A házhozszállítás 5 napon belül teljesítésre kerül. Fizetni csak készpénzben lehet a helyszínen. Az átvétel után reklamációt nem fogadunk el. A kiszállítás ingyenes a körtöltés szegedi oldalán. Azon kívül a kiszállítási díj 350 ft.

 

Kiszállítási garancia

A kiszállítási garancia azt a célt szolgálja, hogy megrendelőink a lehető legjobb minőségben kapják meg ételeiket. Ezt az irányelvet csakis az éttermünk 2km-es körzetében tudjuk biztosítani, melyet rendszerünk a rendelés véglegesítésekor a beírt kiszállítási cím alapján kiszámol. Ha úgy rendel, hogy elfogadja azt, hogy nem tudjuk biztosítani a Kiszállítási garanciát akkor előfordulhat, hogy a rendelésének kiszállítása több időt vesz igénybe, melynek köszönhetően étele kihűlhet (azaz lehetséges, hogy után-melegítést igényel), viszont felmenti éttermünket a reklamáció és hivatalos panaszélés vádja alól. Ennek figyelembevételével kizárjuk azt a lehetőséget, hogy vásárlóink a kihűlt étel oka miatt küldjék vissza megrendelésüket és követeljék vissza ennek árát. Természetesen az étterem 2km-es körzetébe eső rendelések esetén az ebben a pontban említett dolgok tárgytalanok.

visszatérítésre vagy visszafizetésre igénylésére a rendelés leadása után 10 percig van lehetőség.

Fizetni csak forintban lehet.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztót nem illeti meg az elállási jog az étkeztetési online szerződéseknél. Ezért éttermünk semmilyen formában nem fogad el reklamációt az étel minősége és mennyisége okán.